Effektivisera datainsamlingen för ditt e-handelsföretag med en skräddarsydd dashboard

Vill du spara värdefull tid och dra ned på onödiga utgifter för ditt e-handelsföretag? Saknar ditt team ett lättillgängligt arbetssätt för att analysera era kanaler och era marknadsföringsaktiviteter?

Med en dashboard som är anpassad efter just ditt e-handelsföretag, får ni en snabb och tydlig översikt över organisationens alla kanaler. På bara några sekunder kan se hur väl era marknadsföringsaktiviteter presterar genom kundernas köpes-resa med conversion rates och mycket mer! 

✅ Slösa ingen värdefull tid med en skräddarsydd dashboard för e-handel 
✅ Jobba smartare med datadrivna beslut 
✅ Nå ditt e-handelsföretags KPI:er och försäljningsmål med data 
✅ Få lägre CPA med datadrivna insikter

Intresserad? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Naes-&-Friends_Dashboardspaketering_2021-04-1

 

 

datavalidering_naes_and_friends_dashboards_cro-04

 

Slösa ingen värdefull tid med en skräddarsydd dashboard för e-handel

Nyckeln till framgång för ditt e-handelsföretags ligger i er förmåga att samla in, analysera, och fatta datadrivna beslut på hur era marknadskampanjer ska optimeras. Många företag begränsas av att inte ha lättillgänglig data. Med en skräddarsydd dashboard för e-handelsföretag kan du spara värdefull tid genom att samla organisationens kanaler, köpta som organiska, på ett och samma ställe. På bara några sekunder ger dashboarden en tydlig översikt över företagets marknadsföringsaktiviteter.

dashboards_naes_and_friends_dashboards_cro-01

 

Jobba smartare med datadrivna beslut

Fastna inte i fällan som så många företag hamnar i: där de anställda inte förstår hur organisationen jobbar, och inte har tillgång till lättillgänglig data. Med en skräddarsydd dashboard, anpassad efter just ditt e-handelsföretag, får ditt team en tydlig översikt över era kanaler och marknadsföringsaktiviteter, på ett och samma ställe. Med tydligt presenterad data kan du säkerställa att ditt team jobbar tillsammans mot era KPI:er och försäljningsmål, genom att fatta bättre, datadrivna beslut.

intervjuer_naes_and_friends_dashboards_cro-01

 

Nå ditt e-handelsföretags KPI:er och försäljningsmål med data 

Vill du säkerställa att ditt e-handelsföretags marknadsföringsaktiviteter utgår ifrån era KPI:er och försäljningsmål? En skräddarsydd dashboard ger en tydlig översikt över företagets alla kanaler och gör det lättare att identifiera hur olika marknadsföringskampanjer presterar. Få en översikt per dag, vecka, månad, eller år, och justera era strategier utefter datadrivna insikter. Förbättra resultaten och se ditt företag växa!

datavalidering_naes_and_friends_dashboards_cro-01

 

Få lägre CPA med datadrivna insikter

Genom att varje dag fatta bättre, datadrivna beslut anpassade efter just ditt e-handelsföretag, kan du minska ditt företags cost per acquisition. Med en dashboard får du och ditt team inte bara en översikt över era marknadsföringsaktiviteter, ni kan också använda dashboarden som ett beslutsverktyg. Ni kan på så sätt se hur era marknadsföringskampanjer presterar, och direkt justera era strategier och minska onödiga kostnader.

 

 

Vägen till er skräddarsydda e-handels-dashboard

Vårt mål är att skapa en dashboard som anpassad efter just ditt e-handelsföretag. Du kan vara säker på att du gör rätt investering för ditt företag eftersom vi tillsammans skräddarsyr den. Genom att utgå ifrån era KPI:er, försäljningsmål, och nyckelpersoner i organisationen, bygger vi bästa möjliga dashboard som ditt företag kan växa tillsammans med. 

Så här går vår kvalitetsprocess till:

dashboards_cro_naes_and_friends_2

 

 

datavalidering_naes_and_friends_dashboards_numbers_01

Datavalidering: 

Vi börjar med att se över ditt e-handelsföretags datakällor, för att säkerställa att datainsamlingen till dashboarden anpassas efter just dina behov. På så vis kan du känna dig trygg i att era framtida datadrivna beslut blir korrekta.

datavalidering_naes_and_friends_dashboards_numbers_02

Intervjuer med nyckelpersoner: 

För att ditt företag och ditt team ska kunna dra så mycket nytta av dashboarden som möjligt, så genomför vi intervjuer med nyckelpersoner inom organisationen som ska använda den. Genom intervjuer så kan vi också säkerställa att dashboarden matchar era försäljningsmål och KPI:er.

datavalidering_naes_and_friends_dashboards_numbers_03

Byggande av dashboard:

När vi sett över företagets datakällor och intervjuade nyckelpersonerna bygger vi dashboarden! Det är viktigt för oss att ni som företag kan växa med er dashboard. Därför ser vi till att den är anpassningsbar till era framtida framgångar! 

datavalidering_naes_and_friends_dashboards_numbers_04

Utbildning av dashboard: 

Vi genomför också en utbildning för ditt team när dashboarden är färdigbyggd. Allt för att ni ska känna er trygga i ert nya verktyg, och för att ni ska få ut så många datadrivna vinster som möjligt av den!