Samla all data på ett och samma ställe med en skräddarsydd B2B-dashboard

Vill du spara värdefull tid och dra ned på onödiga utgifter för ditt företag? Behöver ditt team ett mer strukturerat arbetssätt som skapar förståelse för företagets data, och gör det enklare att fatta datadrivna beslut? En skräddarsydd B2B & Customer Acquisition Dashboard ger er en snabb och tydlig översikt över företagets alla kanaler, där ni kan se hela kundens köpes-resa med conversion rates och mycket mer!

Spara tid med en skräddarsydd B2B-dashboard
✅ Säkerställ att ditt team jobbar datadrivet
✅ Få tydligare översikt och fatta datadrivna beslut 
✅ Använd insikter till att sänka ert CPA

Intresserad? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Naes-&-Friends_Dashboardspaketering_2021-04-1

 

 

datavalidering_naes_and_friends_dashboards_cro-04

 

Spara tid med skräddarsydd dashboard

Ditt företag är helt unikt. Varje B2B-företag har olika typer av strategiska marknadsföringsaktiviteter och många organisationer når inte sina försäljningsmål eller KPI:er på grund av bristen på tillgänglig data. Med en skräddarsydd B2B-Dashboard behöver du inte begränsas! Spara värdefull tid och öka intäkterna med en dashboard som är anpassade efter just dina behov. Samla ditt företags alla kanaler, köpta som organiska, på ett och samma ställe. På bara några sekunder gör er nya dashboard det möjligt att tydligt se hur era marknadsföringsaktiviteter presterar.

dashboards_naes_and_friends_dashboards_cro-01

 

Använd insikter till att sänka ert CPA

Framgången för ditt företags KPI:er och försäljningsmål, beror i hög grad på er förmåga att samla in, analysera, och fatta beslut på hur era B2B-kampanjer ska optimeras. Minska cost per acquisition genom att dagligen fatta mer välgrundade beslut på data. Er dashboard rapporterar inte bara prestationerna av era marknadsföringsaktiviteter, den agerar också som ett beslutsverktyg. Att kunna se hur era marknadsföringskampanjer presterar gör att ni kan justera era strategier direkt.
Missa inte möjligheten att leverera ännu bättre resultat!

datavalidering_naes_and_friends_dashboards_cro-01

 

Säkerställ att ditt team jobbar datadrivet 

En dashboard ger en tydlig översikt över ditt företags marknadsföringsaktiviteter, på ett och samma ställe. Dessutom presenteras data visuellt, vilket gör den lättare att ta till sig. Det skapar inkludering, kunskap, och ökat intresse hos hela teamet eftersom det blir lättare för alla att ta del av och fatta datadrivna beslut. Resultatet? Företaget kan öka sina intäkter, samtidigt som ni sparar tid och arbetar på ett roligare sätt!

intervjuer_naes_and_friends_dashboards_cro-01

 

Få tydligare översikt och fatta datadrivna beslut

Vill du få en bättre översikt och enklare kunna identifiera hur ditt företags kampanjstrategier presterar? Vill du också säkerställa att strategierna utgår ifrån, och uppnår era KPI:er och försäljningsmål? Med en dashboard kan ni jobba smartare och enkelt se hur era marknadsföringsaktiviteter presterar per dag, vecka, månad, eller år.

 

 

Så skapar vi er skräddarsydda B2B-dashboard

För oss är det viktigt att skapa en dashboard som är anpassad efter just ditt företag och dina behov. Genom att utgå ifrån KPI:er, försäljningsmål, och nyckelpersoner i organisationen, skapar vi tillsammans en dashboard som du och ditt företag kan växa med. Du kan på så vis vara säker på att du gör rätt investering för ditt företag och er framgång. 

Så här går vår kvalitetsprocess till: 

dashboards_cro_naes_and_friends_2

 

 

datavalidering_naes_and_friends_dashboards_numbers_01

Datavalidering: 

Vi ser över ditt B2B-företags datakällor och säkerställer att datainsamlingen sker på ett korrekt sätt. På så vis garanteras att era framtida datadrivna beslut tas på grundade underlag. 

datavalidering_naes_and_friends_dashboards_numbers_02

Intervjuer med nyckelpersoner: 

Vi vill säkerhetsställa att leveransen av er dashboard matchar era försäljningsmål och KPI:er. Därför genomför vi intervjuer med de nyckelpersoner i ditt företag som ska använda er dashboard, så att ni kan utnyttja dashboarden till max!

datavalidering_naes_and_friends_dashboards_numbers_03

Skräddarsydd dashboard:

Vi bygger er dashboard baserat på intervjuerna med nyckelpersonerna i ditt företag. Vi lägger stor vikt vid att säkerställa att ni som företag kan växa med er dashboard. Därför ser vi till att den är anpassad efter era behov.